Daca vrei performanta, pune-l pe om in situatie de succes! (parafraza la zicerea unui prieten)


Cochetez de ceva vreme cu o idee care acum a prins contur: vreau sa iti ofer o parte din sansa pe care au am avut-o in ceea ce priveste dezvoltarea personala.

Astfel, pun cei peste 18 ani de experienta in domeniul resurselor umane la dispozitia ta, in calitate de consilier personal, daca:
te afli intr-o pozitie profesionala in care gradul inalt de confidentialitate, stresul zilnic sau provocarile manageriale te fac sa iti doresti sa discuti cu cineva din afara mediului curent, sa cauti o “supapa” pentru framantarile si preocuparile tale?!;
esti la inceput de drum profesional si crezi ca ai nevoie de cateva indrumari sau o orientare generala in functie de aptitudinile, abilitatile si competentele tale; vrei sa afli care sunt acestea, cum sa le promovezi si incotro sa te indrepti?!;
vrei sa faci o schimbare in viata personala sau profesionala? Ai cateva idei si cauti “firul rosu”: ce anume, cu cine, cum si in ce mod e cel mai bine sa faci lucrurile ca sa iasa asa cum iti doresti?!

Ei bine, e suficient sa-mi scrii despre ce te intereseaza pe adresa: personal.profiler.ro@gmail.com si vei primi mai multe informatii, vedem apoi cum va decurge colaborarea noastra.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: