Nu uita…


N-o transforma în sclava ta, chiar daca ea îti face cu dragoste si mancare si masaj la picioarele obosite,  si….. lista de cumparaturi.  Ajuta macar în micile treburi administrative si îi vei putea cere orice în schimb…     N-o umili si n-o jigni niciodata,  mai ales în public sau de fata cu copiii – nu vei face decât sa fii din ce în ce mai putin barbat… din ce în ce mai putin inteligent …

Scoate-o în oras,  la masa,  macar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tai, chiar si atunci când tu vei trage cu ochiul la alta…

Nu râde de pasiunile ei ciudate.  Asa par si ale tale,  doar ca tu ai mereu norocul sa fii înteles si apreciat pentru ele.

Nu-i spune ca s-a îngrasat,  mai bine propune-i sa alergati împreuna.

Daca ai prietene femei,  asigura-te ca-ti respecta sotia sau iubita si ca nu reprezinta vreo panica pentru ea.  Altfel,  vei ramâne doar cu prietenele si nu e sigur ca asta ti-ai dorit.

Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viata ta – precis e mai buna ca ele în multe alte privinte,  de vreme ce ai ales-o pentru viata în doi.

Nu-i strica bucuriile marunte – exact din ele se încarca si,  fara sa stii,  din energia ei te încarci si tu.  Ascult-o când vrea sa te întrebe,  când încearca sa te cunoasca si sa te înteleaga – atunci te iubeste cel mai mult,  desi pentru tine pare invers în acel moment.

N-o înlocui cu alta pentru o ora de placere. Înlocuieste în tine partea ticaloasa cu una virtuoasa si te vei simti un barbat minunat. Când vrei sa pleci de tot, pleaca hotarât, nu te tot întoarce, caci ranesti grav un suflet care a fost lipit de-al tau.

Nu încerca sa aplici aceste reguli pentru oricare femeie, caci cu fiecare dintre ele si tu vei fi alt barbat……

Femeia functioneaza perfect când o iubesti perfect. Când nu-ti mai place cum functioneaza, sigur i-ai facut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vietii ei…….

“Anonim”… da’ consistent …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: